Ayue Jean Malu Tapak Kasut Tumit Tinggi Tercabut

 Ayue Jean Malu Tapak Kasut Tumit Tinggi Tercabut

Ini satu kisah tentang retis blogger, Ayue Jean atau lebih dikenali dengan nama Ayue-Jer yang baru-baru ini menghadiri majlis Annual Dinner syarikat beliau.

Malangnya sewaktu memasuki ballroom, tapak kasut tumit tingginya tercabut.

Kalau ikutkan, orang lain mungkin dah malu-malu or jalan cover-cover.

Tertapi berbeza dengan si Ayue-Jer ini.

Sehingga majlis tamat, bekas tapak kasutnya tak koyak. Siap berlari, melompat bagai. Macam kanak-kanak riang.

Kalau tidak, katanya dia nak berkaki ayam je sepanjang majlis. Wah wah wah, bagus budak ini. Sentiasa positif orangnya.

Apa-apa pun tahniah, kerana terpilih memenangi "Best Dress" 2 tahun berturut-turut.

Bicara Bro : Pernah pergi majlis ornag kahwin, pakai selipar sebelah lain.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.