Denaihati Umum Sepetang Bersama Blogger 2015 (SBB2015)

Sepetang Bersama Blogger Deqnoor

Aktiviti tahunan yang amat dinanti-nantikan oleh rakan blogger serantau - Sepetang Bersama Blogger anjuran +Denaihati Network

Hari ini beberapa status dimuat naik oleh +Denaihati Ilhamku dan Krew Denaihati tentang penganjuran Sepetang Bersama Blogger 2015 (SBB2015) akan dibuat tidak lama lagi.

Kali ini ianya akan diakan secara outdoor.

Dimana? Ianya masih lagi belum dinyatakan dan belum ada kenyataan rasmi diterima dari pihak mereka.

Bagaimanapun mereka buka tawaran bagi mana-mana pihak atau syarikat yang ingin menjadi penaja untuk Sepetang Bersama Blogger kali ini.


Jika sebelum ini, Yeos Malaysia menjadi penaja rasmi bersama beberapa syarikat yang lain. Harap kali ini, lebih ramai pihak terbuka mata untuk menjadi penaja.

Dan Bro berharap dapat jadikan BRO - Blog Retis Official sebagai rakan media untuk mempromosikan SBB2015 sekali gus berkongsi cerita tentang blogger Retis atau blogger yang anda sendiri belum kenali.

Amin.

Kredit gambar model SBB2014 - +deq noor dari blog www.deqnoor.com
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment