Husna Yusof Doakan Terbaik Buat Ayahnya, Mr. OS - Pelawak Lagenda Malaysia

Keluarga Mr OS dan Blogger Husna Yusof

Rakan blogger, +husna yusof mendoakan yang terbaik buat ayahnya, Mr. OS yakni pelawak lagenda Malaysia.

Beliau merupakan anak ke-2 dari 5 orang adik beradik.

Baru-baru ini, kita digemparkan dengan khabar angin pemergian Mr. OS. Bagaimanapun ianya dinafikan oleh anak-anaknya dimana Mr. OS hanya dimasukan kehospital.

Kalau ikutkan, Mr. OS sendiri tak nak perkara ini diheboh-hebohkan, tetapi apa kan daya bila ada pihak yang tidak bertanggungjawab menyebarkan khabar angin yang sama sekali tidak benar.

Jika anda ingin tahu kisah sebenar, jemput baca http://newhusnayusof.blogspot.com/2015/03/mros-meninggal-l-sakit-ini-kisah-sebenar.html

Majlis Perkahwinan Husna Yusof



Sempena ulang tahun kelahiran ayahnya yang ke- 54, beliau telah memuat naik status di laman sosial.

Dear Allah, kau lindungi abah dari sebarang perkara yang tidak diingini, walau banyak dugaan yang kau beri buat dirinya aku yakin kau tau dia mampu menghadapinya, kau berikan dia kekuatan, kesihatan yang baik, dan rahmatmu agar dia masih mampu tersenyum sperti selalu. Dear Abah, tahun yg banyak dugaan buat abah, una doakan abah tabah dan kuat utk semua ni, semoga allah memberi kesihatan yang baik buat abah, takde hadiah yang mahal una boleh bagi kt abah on your birthday, apa yang una mampu hanya menadah tangan kepada Allah untuk sentiasa mendoakan terbaik buat Abah. I love you! And happy birthday Abah
Mr. OS dan Durian


Bila nampak Mr. OS dan durian buat Bro teringat pada cerita dan lagu nyanyian beliau sewaktu Bro masuk kecik.

Wak itu, Bro sendiri tak tahu apa nama Mr. OS dan Bro hanya panggil dia dengan nama panggilan Öh Kome" yakni lirik pertama lagu yang Bro minat itu.

Lirik Lagu Durian Dah Berbunga - Mr. Os 

Oh kome, deghoyan dah berbunge
(dah berbunge)
Moh kite minang anok dare
(anok dare)
Anok dare, anok dare kote
(dare kote)
Teman jumpe di Padang Tenggale
(iye)

Bicara Bro : Moga diberikan kesihatan buat Mr. OS sekeluarga.

Kalau diberi kesempatan, nak bawa family Bro berjumpa dengan beliau. Dulu masa kecik-kecik kami sekeluarga disajikan dengan lakonan beliau.

Harap diberi kesempatan oleh Allah SWT.

******* Iklan ******
D'Jala Mr. OS Roti Jala
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.