Muka Sama Petanda Jodoh Kuat - Mek Onie

Mek Onie tak habis-habis dengan gambar kontroversinya.

Baru-baru ini, beliau baru memuat naik satu gambar yang agak menarik di laman facebook beliau. Sekali pandang, gambar mereka berdua nampak cantik.

Sama-sama cantik, outfit pun sama warna, muka nak dekat sama.

Tang senyuman pun sama :)

Kata beliau, "Ada jodoh la kot,kah!"

Muka Sama Jodoh Kuat - Mek Onie


Kapsyen pada gambar ini,

Banyak-banyak blobby,blobby ni paling cantik sebab sama dengan outfit mek onie haritu ♥ #PaintAllSurfaces bit.ly/NipponPaintBlobbies

Bicara Bro : Rasa segan nak bergambar sebelah beliau. Nampak macam pakcik dengan anak buah je. Nampaknya Umur Sebenar Mek Onie masih menjadi tanda tanya.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.