Uzu Emas Putih 5 Kali Jadi Pengapit

Uzu Emas Putih 5 Kali Jadi Pengapit Pengantin

Selamat pengantin baru buat rakan blogger +Sue Izza yang telah melangsungkan majlis perkahwinannya di Kuala Lipis, pada minggu lepas.

Minggu ini pula, di Kuang.

Tahniah kami di BRO - Blog Retis Official ucapkan.

Dalam kemeriahan majlis perkahwinannya ada cerita lain yang kedengaran. Bukan pasal pengantin, tetapi pasal blogger retis merangkap duta produk, +Emas Putih yang menjadi pengapit beliau.

Dimana, kali ini merupakan kali ke-5 beliau jadi pengapit. Jom baca perbualan dibawah yang beliau kongsikan di laman facebook

Kawan : aku rasa ko dah kali kelima jadi pengapit.. kan?

Aku : memang pun..

Kawan : patutlah x kahwin2 lagi. Org tua2 kata siapa jadi pengapit lambat kahwin..

Aku : tu org tua kata. Allah tak kata. Allah tetapkan jodoh sewaktu 2 minggu dlm perut ibu lagi.. ish3x mengaruttttttttttt..

Bicara Bro : Kalau ikutkan, ramai je yang berkenan dengan pengapit pengantin time majlis kahwin, cuma tak berani nak tanya dan berkenalan la.

Sebab tiap kali Bro tanya, dah jadi tunang orang la. Pengapit lelaki tue boyfriend dia la. Yang tak boleh blah bila ada yang cakap, "Hujung sana tue, laki dia" Eh dah kahwin pun jadi pengapit jugak ke?

So macam mane nak try pengapit kalau akhirnya hati dikecewai.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.