Cara Tarik Orang Baca Blog Kita- Namee Roslan

Cara Tarik Orang Baca Blog - Namee Roslan

Satu perkongsian yang menarik dari blogger Namee Roslan bila ada orang bertanya "Macam mana kau buat orang baca blog kau Namee?"




Kalau soalan macam itu ditanya kepada Bro, memang rasa nak garu kepala juga bila nak menjawabnya.

Begitu juga dengan pemilik blog nameeroslan.blogspot.com (Cuma dia tak garu kepala macam Bro)
Serious tak tau nak jawab sebab tulis ngarut2 je kan bangang2 je i rasa. Entah la kenapa org baca.

Tapi yg i perasan kalau tulis pasal husband ke..anak2 ke..view memang tinggi betul . Pernah cecah 100k untuk post tu sehari je.

Kalau tulis pasal diri sendiri tips makeup je krik krik krik bunyi cengkerik je. Tapi kesimpulannya entah la kenapa orang baca.
Bicara Bro : Jawapan dia, memang tak banyak membantu.

Tapi ada betulnya, kadangkala orang tak nak tahu pasal diri kita (mungkin sebab dah lama tahu - ikuti perkembangan dari dulu lagi) dan ingin tahu tentang orang yang ada disekeliling kita.

Kadangkala, mungkin dorang nie stalker ke apa ke kan. Kita tak tahu. Maka berhati-hati bila berkongsi kandungan di blog.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.