Lan Careno Sebaya Anak Buah? Betul Ke?

Lan Careno Sebaya Anak Buah?

Blogger sensasi +Lan Careno  telah memuat naik gambar beliau bersama anak-anak buahnya yang .....

Eh ada yang single mingle lagi tak?

Soalan diatas bukan dari Bro, cuma mewakili rakan-rakan beliau yang malu nak bertanya di laman facebook beliau.

Bagaimanpun ianya bukan perkara yang ingin kami highlightkan.

Cuma tak tahan dengan kapsyen pada gambar yang dimuat naik dilaman facebook dimana beliau menyatakan "Nampak Pak Lang macam sebaya".



Lan Careno Sebaya Anak Buah?


Ok fine,

Memang nampak macam sebaya, tapi .... Mesti ramai tertanya-tanya siapakah gerangan anak-anak buahnya.

Dah la tak tag akaun facebook anak buahnya.

Kedek.....!!! (Yang ini bukan Bro yang cakap)

Apa-apa pun, raya-raya ini elok bermaaf-maafan dan saling kenal mengenali antara satu sama lain. Jangan dok mengharapkan duit raya je.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.