Dari Selfies kepada Sunsilk Selfie Movie

Sunsilk Selfie Movie

Sunsilk baru-baru ini telah menampilkan filem Sunsilk yang julung kali diterbitkan dan merupakan filem selfie yang terbesar di Malaysia.

Menjurus kepada tema ‘Selfie Ready Hair, Anytime, Anywhere’, Filem Sunsilk Selfie ini dibintangi oleh seramai 500 orang rakyat Malaysia dan turut menampilkan penulis blog popular Daphne Charice, Fyna dan Jessica Chaw.

Kisah dalam filem ini dihidupkan apabila Sunsilk menyeru kepada gadis-gadis untuk mengambil bahagian dalam aktiviti santai yang menyeronokkan dengan menampilkan rambut ikal menawan yang bersedia pada bila-bila masa untuk berselfie.

Lebih seribu gambar telah dihantar, di mana gadis-gadis ini berkongsi detik indah selfie mereka dengan rambut cantik ikal menawan dan keyakinan yang menyerlah. 

Lagipun, siapa yang tidak ingin merakam dan mengabadikan detik-detik istimewa ketika mereka berasa yakin, gembira dan cantik?

Misi Sunsilk adalah sentiasa berteraskan kepada matlamat untuk membangkitkan keyakinan dan ekspresi diri –menyedari bahawa gadis-gadis ini menikmati detik kehidupan dengan sepenuhnya dan berkemampuan untuk mengawal hala tuju kehidupan mereka.


Sunsilk Selfie Movie merupakan salah satu platform di mana jenama ini mendorong gadis-gadis untuk mempamerkan keyakinan diri mereka, menyerlahkan kreativiti dan menampilkan personaliti yang bersinar, dengan rambut cantik menawan dan menjadikan mereka kelihatan jelita dan berasa anggun.

Dengan adanya Sunsilk Smooth & Manageable disamping mereka, gadis-gadis ini boleh meyakini rangkaian produk penjagaan rambut yang akan memberikan mereka rambut lembut bersinar indah pada bila-bila masa di mana sahaja.

Untuk menonton Sunsilk Selfie Movie, anda boleh kunjungi Saluran Youtube Sunsilk Malaysia di (www.youtube.com/SunsilkMY) dan laman Facebook (www.facebook.com/SunsilkMalaysia) bermula dari 16 Jun 2015.

Sunsilk Selfie Movie yang pertama kali diterbitkan dan yang terhebat di Malaysia telah dihasilkan dengan sokongan dari Watsons dan Tesco.

Untuk mendapatkan maklumat terkini yang menyeronokkan, ikuti Sunsilk Malaysia di laman Facebook, Twitter (@SunsilkMsia) dan Instagram (@SunsilkMY).
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment