Betul ke Perhimpunan BERSIH Ganggu Keamanan? - Azwar Kamaruzaman

Betul ke, Perhimpun BERSIH 4.0 menganggu keaman?

Itu persoalan yang terlintas di pemikiran rakan blogger +Azwar Kamaruzaman yang turun menyertai perhimpunan BERSIH 4.0 baru-baru ini.

Niat beliau bukan turun untuk memberi sokongan, sebab itu beliau tidak berbaju warna kuning.

Tetapi nak tengok betul ke 150 orang ke yang datang. Betul ke cina tak ada join langsung? Betul ke bersih ni mengganggu keamanan? Betul ke bersih ni kotor sebenarnya?



BERSIH Ganggu Keamanan - Azwar Kamaruzaman


Hermmm..

Tapi bila tengok depan mata sendiri macam tak percaya pulak ramai gila nak mampos manusia tadi.

Dan beliau sendiri rasa yang paling ramai adalah cina. Nak kata ganggu keamanan tu tak tau lah depa ganggu celah mana.

Yang pasti lepas berhimpun semua peserta akan kutip sampah yang diorang buang. Hermmmm siapa yang betul siapa yang salah ni? 😅😅😅

Benda yang paling best lagi adalah aku tengok dengan mata sendiri semua rakyat Malaysia tidur berlapikkan jalan tar, berbumbungkan awan hitam. Tahniah rakyat Malaysia atas penyatuan ini

Persoalan yang sedang berlegar-legar dalam kepala aku kan, kenapa che det turun bersih jugak.

Sumber : Perkongsian di laman sosial milik Azwar Kamaruzaman.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.