Kisah Cinta Blogger - Feeq & Fatin Bella

Kisah Percintaan 2 Blogger - Firdaus Feeq dan Fatin Bella

Siapa cakap, tiada blogger yang bercinta dengan blogger?

Bro salah seorang dan alhamdulillah, kini sudah dikurniakan sepasang cahaya mata. Kalau ikutkan, ramai juga yang berkahwin sesama blogger.

Cuma hari ini,

Bro ingin kongsikan tentang 2 orang blogger yang agak terkenal di Malaysia yakni +Firdaus Feeq dan +Fatin Bella  dimana kisah perjalanan percintaan mereka kini telah diblogkan untuk dijadikan inspirasi kepada pembaca blog mereka.

Anda boleh baca kisah mereka di http://www.ceritaff.com/

Kini mereka dalam fasa memilih tarikh sesuai untuk bertunang. Hantaran sedikit demi sedikit sudah dibeli.

Dan masing-masing juga telah dibawa berjumpa dengan keluarga memasing. Nampak sweet je perjalan cinta mereka walaupun baru bermula tetapi nampak keikhlasan untuk mereka menuju ke gerbang berumah tangga.

Dalam masa yang sama,

Sekiranya anda mempunyai kisah-kisah cinta, rumah tangga mahupun kekeluargaan yang mampu memberi inspirasi kepada orang lain, anda boleh sumbangkan artikel anda untuk diterbitkan dalam blog mereka.

Menarik bukan.....

Bicara Bro : Erm........

Tengah fikir, ada ke idak cerita menarik pasal Bro untuk di kongsikan dalam blog mereka berdua.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.