Jihad Ekonomi Kejayaan Dunia dan Akhirat - Khir Khalid

Jihad Ekonomi untuk Kejayaan Dunia dan Akhirat- Khir Khalid

Hari ini 20 Disember 2015, adalah hari ulang tahun kelahiran saya genap 39 tahun. Hari teristimewa menikmati 'quality time' sekeluarga.

Pada Jumaat lalu berpeluang berkongsi hasrat hati bersama rakan jemaah kelahiran Disember sewaktu Dinner 4 Member, kepada keluarga besar Jemaah Bisnis Denaihati yang hadir.

Niat tidak pernah berubah... walaupun setelah beberapa tahun merehatkan diri, mengkaji dan menikmati kehidupan memperkasa sahsiah sosial. Kini usaha diteruskan dengan adunan lebih mantap dalam cabaran ekonomi mendatang.

Misi 2016... maju bersama insan yang positif memajukan diri dan ummah. Menjadi seruan tanggungjawab buat diri ini untuk berjuang atas platform yang betul... pergi lebih mantap, lebih besar, lebih jauh dari yang pernah dilakukan sebelum ini.

Misi 'social business' yang bukan ikut-ikutan, tetapi dilakukan untuk diri, keluarga dan pemantapan keusahawanan sosio masyarakat. Berbekalkan ilmu, panduan, fokus, sabar dan istiqamah... jihad ekonomi untuk kejayaan dunia dan akhirat... in shaa Allah.

Doakan kejayaan saya... kita maju berjaya bersama... aamiin.

- +Khir Khalid  - www.khirkhalid.com

Bicara Bro : Happy Buzday Khir Khalid.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment