Cerai Kerana Isu Remeh Temeh - Siti Najihah Hussin

Isu cerai sebab kerepek dan sabun sedang hangat .

Ok, aku tak ada pengalaman. Kahwin pun belum, but lemme tell u something.

Cerai adalah benda yang halal tapi paling dibenci Allah. Manakala isu bermadu adalah benda yang halal tapi di benci manusia.

Cerai Kerana Isu Remeh Temeh - Siti Najihah HussinSemua yang terjadi dalam dunia ni dari kita dalam rahim mak kita lagi dah Allah tentukan.

Kawan mak aku cerai sebab toothpaste. kau rasa?

Dia sebenarnya kalau dah taknak tu, dia senyum pun kau rasa dia nak 'rogol' kau. manusia kan memang lahir dengan pelbagai negativity.

Waimah apa nasib korang, jangan keji orang yang sedang mengalami fasa kegoyahan rumahtangga,

Sebab kita belum tentu bahagia dengan pasangan kita sampai syurga.

Mungkin, suami awak sekarang hanya 1 pit stop untuk anda kenal suami anda yang lain?

So, chill. kekal tenang dan jangan meroyan.

+siti najihah hussin

Bicara Bro : Pernah dengar cerita orang bercerai sebab orang ke-4.

Elok si suami nak kahwin lagi, dan isteri dah bagi green light. Sekali ada orang lain bakar line api-apikan si isteri dengan bakal madu.

Motif?

Lepas dorang bercerai, yang ke-4 senyap dan tak terlintas nak mintak maaf atau bertanggungjawab. Si suami dengan si isteri dah bercerai dan bakal isteri kedua dah kahwin dengan orang lain.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.