Breakfast Bersama Hero & Heroin ‪#CintaSiWeddingPlanner‬

Bersama Hero & Heroin ‪#CintaSiWeddingp#Planner‬

Berita baik buat rakan-rakan blogger yang meminati atau mengikuti drama Cinta Si Wedding Planner yang masih ditayangkan di TV3 pada pukul 7 malam.

Anda mungkin antara blogger yang bertuah dimana berpeluang untuk meluangkan masa bersama hero & heroin drama ini.

Denaihati Network ingin mengadakan aktiviti sarapan pagi bersama pelakon Mira Filzah & Adi Putra yang merupakan teraju drama ini.


Bagaimanapun tarikhnya belum lagi diumumkan.

Terkini, Adi Putra mempromosikan Denaihati di laman instagram beliau dimana beliau meminta peminat beliau mengundi Denaihati untuk Anugerah MSMW2016 yang sedang berlangsung ketika ini.

Update 15 Feb : Majlis ini bakal diadakan pada hujung minggu ini . Lokasi di Bandar Baru Bangi. Buat masa sekarang, masih menunggu pengumuman rasmi dari saudara Denaihati.

Bicara Bro : Tapi kalau tak salah, sekarang drama nie start pukul 6.58 petang. Cepat 2 minit dari waktu siaran sebelum ini.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment