Denaihati 3 Tahun Berturut-turut Gondol Anugerah MSMW

Denaihati 3 Tahun Berturut-turut Gondol Anugerah MSMW

Persaingan untuk dinorbatkan sebagai blog terbaik dalam kategori bagi merebut anugerah MSMW 2016 telah bermula.

Ramai blogger telah mencalonkan blog mereka, bahkan ada juga yang dicalonkan oleh pembaca blog mereka sebagai tanda sokongan untuk mengondol anugerah yang dipertandingan.

Minggu Sosial Media Malaysia (Malaysia Social Media Week) MSMW 2016 antara acara tahunan yang dinantikan oleh pengiat-pengiat dunia sosial media di Malaysia bahkan juga dari luar negara.

Denaihati Network, pengurusan blog www.denaihati.com selaku pemenang 3 tahun berturut-turut MSMW juga tidak ketinggalan untuk bertanding pada tahun ini.


Yang menariknya,

Ada kejutan buat pembaca dan penyokong blog beliau di mana, anda berpeluang untuk memenangi iPad Mini dengan mengundi mereka bagi MSMW2016 kali ini.

Selain iPad Mini, terdapat 20 hadiah saguhati juga ditawarkan dalam bentuk cabutan bertuah kepada pengundi berdaftar dengan Denaihati Network.

Untuk mendaftar, hanya boleh rujuk pada maklumat yang terdapat di http://j.mp/DHMSMW2016

Moga Denaihati terus unggul di pentas MSMW kali ini.

Bicara Bro : Harap tahun ini, berkesempatan untuk terlibat sama dengan  Minggu Sosial Media Malaysia (Malaysia Social Media Week) MSMW 2016
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.