[Contest] Duit Raya RM2,00 Untuk Dimenangi!


Contest Cari Duit Raya 2016 - Akma Omar
Blogger Akma Omar telah mengadakan contest terbaru anjuran beliau di blog www.AkmaOmar.com.

Untuk contets kali ini, Hadiah Wang Tunai Lumayan RM2000.00 menanti untuk anda menangi.

Syarat mudah, hadiah banyak & semua blogger boleh join disini http://www.akmaomar.com/contest-cari-duit-raya-2016/.

Anda semua dijemput memeriahkan contest ini.

Menurut +Akma Omar ,
"Ini merupakan entri Contest kali ke tiga anjuran blog saya. Hadiah wang tunai hampir RM2000.00 untuk dimenangi oleh para peserta.

Saya berharap anda membaca entri penganjuran contest saya ini sehingga habis dan dengan teliti supaya memudahkan anda memahami segala syarat-syarat contest."
Contest Cari Duit Raya 2016

Konsep “Contest Cari Duit Raya” sama seperti contest saya yang lepas. Disebabkan tarikh tamat contest dekat nak raya, memang kena sangatlah kita panggil cari duit rayakan.


Satu peluang untuk anda semua mencuba, mana tahu ada rezeki anda semua. Contest ini akan berlangsung selama 3 bulan dari tarikh hari 20 Feb 2016 sehingga 20 May 2016.

Terdapat dua (2) kategori yang dipertandingkan.
  1. Kategori SEO
  2. Kategori Bonus (Share Facebook Terbanyak)
Semua tahu bagaimana contest SEO diadilikan… keyword yang dipertandingkan adalah “RF3 World Firmax3 Malaysia“. Kategori SEO dinilai dari Google.com.my dengan mengunakan Google Chrome Incognito.

Peserta perlu bersaing untuk mendapat kedudukan terbaik di enjin carian. Peluang untuk anda menang sangat cerah kerana keyword yang dipertandingkan sangat kurang persaingan. Jika anda teliti dengan keyword ni, banyak entri yang berkualiti yang boleh anda hasilkan untuk mengukuhkan lagi entri penyertaan anda di search engine Google. Oppss, tak boleh cerita banyak, kalau dah nampak teruskan sahaja…

Kategori Bonus share Facebook terbanyak pula, peserta perlu mengumpulkan jumlah share terbanyak untuk entri contest penyertaan mereka.

Pastikan ada butang Facebook share didalam entri contest anda.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari http://www.akmaomar.com/contest-cari-duit-raya-2016/
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment