Bidang Graphic Designer Hampir Buat Azhafizah Naik Hantu

Bidang Graphic Designer Hampir Buat Azhafizah Naik Hantu

Menjadi seorang graphic designer bukanlah mudah

Lebih-lebih lagi freelance graphic designer seperti rakan blogger kita, +Azhafizah Md Nor yang tidak mempunyai latar belakang pendidikan dalam bidang designer ni.

Ini pun beliau belajar sendiri.

Bagi beliau ,sesiapa sahaja boleh jadi graphic designer asalkan kreatif dan paling penting kena sabar tahan karenah berbagai bagai ragam customer.
"Alhamdulillah.. Setakat ni Fiza rasa customer Fiza semuanya baik baik je dan sabar tunggu design siap."
Beliau  seorang yang tidak suka berkerja dalam keadaan ;rushing'. Oleh itu, beliau awal-awal dah pesan kepada pelangan bahawa beliau tidak ambil urgent order. (Ok, Bro perlu take noted juga disitu)

Jika nak cepat, beliau akan menolaknya. Takut kerja beliau tidak berkualiti dan pelangan tidak puas hati.


Jadi, lebih mudah bagi beliau untuk bekerjasama dengan mereka yang mempunyai tahap kesabaran yang tinggi.
"Bila bekerjasama dengan baik, makanya inshaAllah hasilnya baik juga dan puas hati kedua dua pihak."
Tapi kekadang tu ada juga perkara perkara yang sangat sangat menjengkelkan seorang graphic designer sampai boleh naik hantu!

Naik hantu kenapa?

Jemput baca luahan beliau tentang Perkara Yang Buat Graphic Designer Naik Hantu.

Jika anda berminat untuk menggunakan perkhidmatan beliau. Anda boleh hubungi beliau di SINI atau datang ke blog beliau - http://www.azhafizah.com/
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.