Najihah Hussin Berdebar Nantikan Hari Bahagia

Najihah Hussin Berdebar Nantikan Hari Bahagia

Blogger Najihah Hussin berdebar bila tinggal beberapa minggu sebelum majlis perkahwinan beliau yang bakal berlangsung pada bulan ini.

Dalam waktu yang sama, beliau juga sibuk menguruskan Minggu Sosial Media Malaysia 2016 (Malaysia Social Media Week 2016) yang bakal berlangsung pada bulan hadapan.

Mungkin,

Ini merupakan faktor beliau boleh tersalah lokasi sewaktu food review baru-baru ini di Kota Damansara.

Tak beberapa pasti, bagaimana dia sorang je boleh tersesat ke Subang Jaya bersama bakal suaminya.

He...23x Bro dan rakan-rakan yang lain tumpang gelak je la. Apa-apa pun bagi can dorang dating dekat sana.


Bicara Bro : Sewaktu Bro nak kahwin dulu, dari KL - Johor sampai pagi. Baru sarapan, dah kena balik KL balik ada sedikit urusan.

Kemudian balik Johor balik pada hari yang sama. Sebab esoknya dah akad nikah, dalam kepala otak xde terfikir pasal kahwin pun.

Cuak punya pasal, terus call tok kadi then kautim kaw kaw punya.

Lepas akad nikah, terus senyum sampai ke telingga. Otak kosong tertiba xde fikir apa-apa dah. Handphone pun off terus.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.