Penulisan Blog Tiada Jiwa - Mohd Fairiz

Penulisan Blog Tiada Jiwa - Mohd Fairiz

Sebenarnya, seronok baca blog-blog yang ada cerita selain daripada kerjanya pergi event-event.

Kalau nak baca kena tengok entri-entri setahun atau dua tahun lepas. Itupun kalau ada.

Mostly 10 entri pertama, cerita pasal review dan event coverage. Dah macam gua baca majalah je.


Dah tak seronok, takde jiwa orang kata..

Tapi, tak boleh nak salahkan depa juga ye.

Dah memang itu kejenya. Tak gi event kang bukan blogger plak depa kata. PR semua tak kenal..eh..yeke?

Antara cara review yang aku suka baca adalah seperti blog EzadSkytech, Eyriqazz, Bro Framestone dan beberapa orang lagi.

Seronok membaca sesuatu ditulis dengan jiwa.

+reez chenta  (http://mohdfairiz.com/)

Anda boleh baca luahan beliau di - http://mohdfairiz.com/blog-ke-majalah-online/
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.