Blogger Dibawa Bersiar Menaiki Limousine

A Day With Natasya #CuitCuitDahCantik

Baru-baru ini, beberapa blogger menikmati pengalaman berharga dimana mereka telah dibawa bersiar-siar menaiki Limousine.

Mereka ditemani oleh  En Mohamad Ramdhan Bin Mohamad Radzi selaku Pembantu Peribadi kepada to Dato' Hj Suhaimy Bin Hj Othman.

A Day With Natasya #CuitCuitDahCantikSepanjang sesi bersiar-siar menaiki Limousine mereka dimaklumkan bahawa perkhidmatan pengangkutan sewa LIMO  ini merupakan salah satu perkhidmatan yang ditawarkan di bawah syarikat naungan Perwanza Properties & Trading Sdn Bhd.

Pada hari tersebut, mereka sebenarnya dijemput menaiki Limousine untuk menghadiri majlis minum petang bersama CEO baru Natasya iaitu Puan Nursuhaila Eliani Dato Suhaimy di Flora Terrace, Hampshire Place Kuala Lumpur.

Blogger Bersiar Menaiki Limousine


Majlis  berlansung dengan cukup meriah dan diacarakan oleh Selebriti TV3 iaitu Yasir Mansor & Hasnida Hanim.  Antara Selebriti yang hadir adalah Serina Redzuawan.

Selain daripada itu Natasya juga mempunyai sebuah Resort yang terletak di Cameron Highlands.

Bicara Bro : Bestnya.

Sumber - A Day With Natasya #CuitCuitDahCantik
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment