Rezeki Video 15 Saat Contest Amna Home

Rezeki Video 15 Saat Contest Amna Home

Siapa sangka, video 15 saat sebelum ni mampu mengubah impian menjadi realiti.

Walaupun menyertai di hari-hari terakhir, berjaya menorbatkan blogger +penaberkala nuar memenangi Percutian 4 hari 3 Malam ke Amsterdam atau Paris pada bulan September nanti.

Kontes ini dianjurkan oleh Amna Home buat peserta yang telah mendaftar awal untuk menyertai Sepetang Bersama Blogger 2016 anjuran Denaihati Network.


Kemenangan ini menjadikan ia sebagai hadiah hari jadi buat beliau.

Menurut status yang dimuat naik di laman instagram / facebook beliau,
"Alhamdulillah. Rezeki menang contest anjuran @amnahome Siapa sangka, video 15 saat sebelum ni mampu mengubah impian menjadi realiti. Percutian 4 hari 3 Malam ke Amsterdam atau Paris pada bulan September nanti. InshaAllah"
Jika ke luar negara contohnya, sudah pasti ramai yang ingin menginap di hotel yang mungkin tinggi harganya. Apakah ada pilihan lain selain hotel?

Amna Homemenyediakan hampir 40 buah homestay yang terletak di London, Tokyo, Kuala Lumpur, Melbourne, Auckland, Amstredam dan Perth.

Amna Home merupakan salah satu penaja bersama untuk program Sepetang Bersama Blogger 2016 (SBB2016) yang  telah berlangsung pada 16.4.16 di Dewan Campbell Complex, Kuala Lumpur.

Untuk maklumat lanjut dan tempahan, boleh terus ke:

Laman web: http://amnahome.com
Facebook : https://www.facebook.com/holidayhouseamna
Instagram : https://www.instagram.com/amnahome
Phone : +44 7990285334
Whatsapp : +61402966473
Email : reservation@amnahome.com

Bicara Bro : Dengar cerita beliau nak tamatkan zaman bujang dan honeymoon sama anda di Amsterdam atau Paris pada bulan September.

Tolong jangan percaya.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment