Raja Selfie Uncle Gedek Sukar Tergugat

Raja Selfie Uncle Gedek Sukar Tergugat

Raja selfie Malaysia, Uncle Gedek sukar tergugat ketika selfie menjadi trend golongan bertelefon pintar ketika ini.

Malangnya, beliau tidak diketengahkan seperti Ratu Selfie, Nora Danish yang dilantik menjadi Duta OPPO F1.

Kalau tidak,

Dah jadi duta produk dah blogger otai sorang ini.


Bagaimanapun, pemilik blog www.blogbeginsatforty.com agak segan bila diajak untuk bergambar bersama di Photo Booth yang menaja Majlis Sepetang Bersama Blogger 2016.

Walaupun segan,

Beliau tidak dapat menolak pelawaan orang yang mampu mengugat kreabiliti beliau sebagai raja selfie. Maybe sebab agak sukar nak tengok Bro Framestone bergambar dengan lelaki.

Jom layan gambar beliau beraksi didepan kamera Photo Booth.

Raja Selfie Uncle Gedek Sukar Tergugat

Raja Selfie Uncle Gedek Sukar Tergugat


Raja Selfie Uncle Gedek Sukar Tergugat

Nampak tak?

Walaupun beraksi di depan kamera di photo booth, dari riak wajahnya memang agak sukar mengugat kreabiliti beliau.

Sama je.

Walaupun muka beliau nampak serius, tetapi beliau agak peramah orangnya.

Paling tak boleh blah, bila dia mengusik. Mampu buat gadis-gadis tergoda dan jatuh hati. Sila berhati-hati, bagi can la pada yang muda-muda macam Bro nie.

Sekiranya anda ingin menggunakan perkhidmatan photo booth bagi majlis yang anda buat. Anda boleh dapatkan perkhidmatan dari :-

Kotak Lensa - Instant Photo Booth

Tel : +6 019 900 1191 (Klang Valley) & +6 012 579 7955 (Ipoh)
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.