Bagaimana Bankrup Menjadikan Aku Kaya - Hafiz Mansor

Bagaimana Bankrup Menjadikan Aku Kaya

Mesti anda tertanya-tanya, bagaimana seorang yang telah diistiharan Bankrup boleh bangun semula dan jadi lebih berjaya dan kaya.

Semuanya dikongsikan dalam ebook setebal 400 muka surat, dimana ia menceritakan apa yang pernah lalui dari kecil sampai lah brader ini besar sekarang.

Siapa brader nih?

Nama dia kat Facebook Hafiz Mansor. Dia ni founder kepada produk serum rambut wanita berhijab iaitu CoolHijab.

Ebook dia ni bukan stakat bercerita dengan gaya sahaja, tapi macam-macam. Ada sedih, ada motivasi, ada pengajaran, ada tips, ada lucu. Gambar juga dari tahun 2000 sehingga kini dia masukkan. Cerita pula 100% dia tulis sendiri dari hati dan pengalaman.

Bankrup pula ketika usia 30 tahun. Hilang segalanya. Dia jadi murung, sedih, kecewa tapi bagaimana dia bangkit semula dalam tempoh yang singkat? Apa yang dia buat? Ha, tu kenalah beli ebook ni.

Harga ebook ni hanya RM50 tapi kemungkinan akan naik harga pada bila-bila masa. Siapa-siapa yang beli ebook ni juga akan dapat buku fizikal yang boleh kita pegang dan simpan. Ebook dapat, Buku pun dapat.

Kalau korang berminat, Klik link ni untuk pembelian di SINI.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.