Tip Sewaan Rumah - Ebook Terbaru dari Abang Ensem

Tip Sewaan Rumah - Abang Ensem

Tips Sewaan Rumah - ebook terbaru dari pakar hartanah yang juga seorang blogger, Abang Ensem atau nama sebenarnya Meor Zaidee Meor Ahmad Rasdi.

Ya, “Tips Sewaan Rumah” merupakan antara ebook hartanah terbaik pernah beliau tulis. Bukan setakat itu sahaja, ianya juga antara ebook paling cepat yang pernah beliau siapkan.

Kurang dari 3 minggu masa beliau ambil untuk menyiapkannya.


Pada asalnya, beliau tiada langsung bercadang untuk terbitkan ebook hartanah ini memandangkan ebook “Aku Di Usha Lembaga” tulis beliau juga baru sahaja berada di pasaran 3 minggu yang lalu.

Iklan : Beli ebook Aku Di Usha Lembaga (RM50).
Tip Sewaan Rumah - Ebook Terbaru dari Abang Ensem


Segala pengalaman beliau menguruskan beberapa rumah sewa miliknya dimuatkan di dalam ebook ini.

Dari proses mencari rumah, mengiklankannya, menapis penyewa sehinggalah cara beliau mengusir penyewa, semuanya dimuatkan di dalam ebook ini.

Tidak cukup dengan topik-topik tersebut, turut diselitkan juga sample format ‘Penyata Sewaan’ yang diberikan oleh LHDN kepada beliau tempohari, turut disertakan di dalam ebook ini.

(Siapa cakap LHDN tak usha pendapatan yang anda perolehi dari menyewakan rumah).

Jika anda berminat untuk mendapatkan ebook “Tips Sewaan Rumah” pada harga RM35 ini, anda boleh klik SINI, kemudian buat pembayaran seperti diminta dan isikan borang dengan maklumat pembayaran anda.

Diharap ebook ini membantu anda menjana pendapatan secara optimum dari rumah yang anda sewakan. Semoga berjaya.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.