Bengkel "Viral-lah" Bersama Khairul Hakimin Muhamad

Bengkel Viral-lah Khairul Hakimin Muhamad

Media sosial merupakan sumber jaringan dan ruang komunikasi yang sangat penting dunia moden hari ini.

Ia juga sebagai platform perdagangan, promosi, sebaran, menyalurkan kerja-kerja komuniti, menggerakkan pertubuhan, merakam sosial dan sebagainya.

Jika digunakan sebaiknya, banyak manfaat yang akan kita perolehi. Siri pertama #berilmudimarkaskd membawakan Khairul Hakimin Muhammad yang digelar Bapa Viral Kebangsaan untuk berkongsi ilmu dan kepakaran yang dimiliki.

Beliau akan mendedahkan cara paling efisyen bagaimana laman media sosial boleh memberikan pendapatan yang berterusan melalui tulisan yang berkesan.


Beliau kini sepenuh masa menulis di facebook dan mendapat pulangan yang lumayan setiap bulan. Beliau percaya bahawa facebook adalah 'business card' zaman ini.

Bengkel ini terbuka kepada semua. Terhad kepada 20 peserta terawal saja. Jangan ketinggalan. 15 Julai ini, di @markaskd Yuran penyertaan RM200 sahaja.

Anda akan dapat pulangan yang berganda-ganda.

Apa tunggu lagi?

Daftar sekarang, dan jadilah penulis yang berpengaruh dan memberi manfaat pada orang lain melalui media sosial.

Sumber : Facebook Fazleena Hishamuddin.
Share on Google Plus

About Bro Framestone

Seorang blogger yang hensem, macho, kacak (Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri). Pernah bekerja sebagai Social Media Exective (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri. Pemilik blog www.broframestone.com.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment